tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lomailua edelleen

Tänä kesänä on moni projektini tullut päätökseen. Multarannan miljonäärien viimeinenkin esitys takana. Kaikkiaan se veti vähän päälle viisituhatta katsojaa. Kesäteatterien keskinäinen kilpailu on kovaa, mutta Vuokonjärven kesäteatteri on pitänyt pintansa ja itse asiassa tämä näytelmä veti väkeä paremmin kuin mihin viime vuosina on totuttu, joten voin olla tyytyväinen suoritukseemme. Tietenkin ilmoillakin on osuutensa kesäteatterin suosioon. Ihan sateitta ja ukkositta ei kai tänä kesänäkään menty.

Minulla on  nyt työpalikat vähän sekaisin, mutta niin kai kuuluu lomalla ollakin. Luultavasti teen aika paljon kirjoittajaohjaushommia syksyllä. Vapaa kirjoittajakoulu Kirjan talolla jatkuu, haku on käynnissä. Piirrän seuraavaa sarjakuva-albumiani ja näyttää siltä, että siitä tulee filosofisempi ja teologisempi kuin viime vuotisesta. Tämä ei ole niin selkästi päiväkirjamainen. Voi olla, että pieni kunnianhimon poikanenkin vaatii panostamaan tarinaan. Täytyy yrittää olla lankeamatta yliyrittämiseen.

Yksi keskeneräinen romaanikäsikirjoitus odottaa työstäjää. Jotain uusia ideoita on. Yritän suhtautua asioihin niin, että kirjoitan mitä kirjoitan. Kai tässä jotenkin pärjätään ja jos ei pärjätä niin kuollaan pois.

Share/Bookmark

2 kommenttia:

  1. Guuglaamalla löydetty havainto: "5000 katsojaa kesäteatterissa" on hyvin, jopa "kerrassaaan upeaa", sanotaan. Onnittelut Kirstille ja Salmelle!

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!