torstai 17. joulukuuta 2015

Uuninpuhdistusvoimaa

Sanasto-korvaukset mielessä kajastaen olen kaikkien silppuhommieni keskellä työstänyt viihdekirjan kässäriä. Sellaista kepeää, lohdullista tarinaa, jossa on jotain pientä juonentynkää. Yhteisöllistä elämänmuotoa, pitkän avioliiton haasteita ja pari yllättävää arpajaisvoittoa, toinen ihan kioskilla myytävästä arvasta, toinen vähän negatiivisempi voitto elämän yleisistä arpajaisista.

Sain äsken kuulla, että siitä tulee nyt sitten oikea kirja ensi vuonna.

Pistin miehelle tekstarin, ja sitten yhdelle ystävälle. Siis kahdelle ihmiselle. Tuntuisi ihan hölmöltä tiedottaa asiasta laajemmin, koska eivät tuttuni tiedä minun tuommoista kirjaa kirjoittaneenkaan, tai vaikka tietäisivät, niin harva asia voisi heitä vähempää kiinnostaa kuin minun tulevat kirjalliset tuotokseni. Montako kirjaa sinulla on, kolmekymmentä, voi herra jumala, etkö sinä koskaan lopeta.

Olen yleensä ihan tyytyväinen siihen, että olen tällainen omissa maailmoissa haahuilija, mutta joskus olisi kiva, jos tuntisi ihmisiä joiden kanssa voisi iloita tällaisena päivänä. No iloitsen sitten teidän kanssanne joita en tunne. Eihän tämä teillekään mtään erityistä merkitse, mutta sainpahan puhallettua asian ulos ja nyt menen ehkä uunia ja jääkaappia putsaamaan. 

Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Kirsti, Kirsti! Älä aliarvioi itseäsi. Äsken olin pitkällä bussimatkalla ja varasin Kirkkoseikkailujesi viimeisen osan matkalukemiseksi. Taas herssytti ja nauratti vaikka oli toinen lukukerta. Iloitsen myös kovasti uudesta kirjastasi ja sitä jo alankin kirjastoon odottelemaan. Hyvää joulua! t. Anne

  VastaaPoista
 2. En aliarvioi, olen vain realisti. Ihana kuulla, että kirjani on saanut olla seurana matkallasi. Tämä uusi ilmestyy vasta 2016 syksyllä.

  VastaaPoista
 3. No höh, minulle voi aina ilmoittaa ja iloitsen kanssasi!

  VastaaPoista
 4. No tosiaan, olinpas taas ajattelematon. Kiva että iloitset kanssani!

  VastaaPoista
 5. jotkut kertoneet että 3 000 kirjaa on sellainen määrä että useampi ei kotiin mahdu...

  VastaaPoista
 6. onneksi on kirjastot, kaikkien kirjojen ei tarvitse mahtuakaan kotiin.

  Niin siis se kirja kertoo rahasta ja rakkaudesta ja salaisuuksista perheen sisällä

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!