keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Auta Arjaa

Ystäväni Arja Mäkinen tekee Kirjapajalle kirjaa naisten ystävyyssuhteista ja hän etsii haastateltavia. Jos olet 30-65 vuotias nainen, ja haluat tarjota ystävyyssuhteesi materiaaliksi kirjaan, niin tarkempaa tietoa Arjan hankkeesta yhteystietoineen löytyy Kirjapajan sivuilta.

Share/Bookmark

13 kommenttia:

 1. Kiitos. =)

  Taidanpa miekin osallistua...

  VastaaPoista
 2. Kuin myös. Laitoin Arjalle meiliä minuutti sitten

  VastaaPoista
 3. Sori, mut kerääjän rajaus ystävyydestä on kovin poissulkeva, liian rajaava:

  Rajut riidat (kertoo siitä ettei anteeksi antoa, ymmärrystä olisi), Vain ihmiset (ettei ystävyyttä kokisi muuten kuin ihmisten kanssa), Vain naiset (nainen voi olla myös miehen kanssa ystävä tai päinvastoin ilman muita sosiaalisia merkityksiä tai tarkoituksia), Silkka päivänpaiste (mikä elämässä olisi silkkaa sitä tai tätä?).

  Jos tämän "tietokirjan" aikomuksena on puhua vain naisten välisestä ystävyydestä niin jo hakutekstissä on ikävä kyllä ammuttu alas jo monta ystävyyttä.

  Josta olen etukäteen jo hyvin pahoillani.

  VastaaPoista
 4. Hirlii, Arjalta voi varmaan tarkistaa, että millaisesta ystävyydestä kirjan on tarkoitus kertoa ja miten ehdottomia nuo rajaukset ovat. Ajattelin itse, että ilmoitus on täky joka heitetään siinä toivossa, että ihmiset tarttuisivat ja ilmoittautuisivat haastateltaviksi.

  VastaaPoista
 5. ilmainen lentolippu Brittein saarilta Helsinkiin (ja takaisin!)voisi houkutella osallistumaan, mutta tuskin sellaista tarjotaan ...

  VastaaPoista
 6. No juu MuuKala, voi olla ettei tuo oikein luonnistu, vaikka ainahan voi kysäistä.

  VastaaPoista
 7. Niin. Esittelytekstissä ei rajata ystävyyttä naisten väliseksi, eikä siinä määritellä muita kehyksiä kuin se, että ystävyyttä käsitellään naisnäkökulmasta. Tietääkseni jokainen tietokirja rakentuu lähdeaineistolle - ainakin ne, jotka eivät jää lainausmerkkien sisälle. Haastateltavien kokemukset ovat varmasti uskottavinta lähdeaineistoa, eikä osallistuessaan menetä mitään. Kiinnostava aihe / hanke, joten avautukaamme pihtaamatta niin ystävyyden auvot kuin...ne toisetkin kokemukset.

  VastaaPoista
 8. "Jos rehellisiä ollaan,minä en ole koskaan paljon perustanut naisten välisestä ystävyydestä. Minusta se on aina ollut vähän samanlainen juttu kuin Yön kuningattaren kukkiminen. Kaikki siitä puhuvat, harvempi on sen nähnyt."
  (Regina Rask: Jos rehellisiä ollaan)
  Naisen ja miehen välinen ystävyys toki jo onkin mielenkiintoisempi juttu...

  VastaaPoista
 9. Riitta, sehän vasta naisten ystävyyden kiinnostavaksi tekeekin jos se noin harvinaista on...

  Kirsi,kiinnostava hanke minustakn. Ja haastatellut varmaan sitten sen määrittelevät, että mitä kirja lopulta pitää sisällään

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!