perjantai 7. toukokuuta 2010

Viestintää

Hain markkinointiviestinnän kurssille, jonka pitäisi alkaa ensi maanantaina. Ajattelin nimittäin, että tässä pitää nyt vielä jotain keksiä ennen eläkettä. Viime maanantaina tuli viesti, että kurssi toteutuu ja että minutkin on kelpuutettu sinne. Minulle luvattiin lähettää kutsu koulutukseen. Eiliseen mennessä kutsua ei ollut tullut, joten lähetin kurssisihteerille kyselyn, että mihinkäs se minun kutsuni on unohtunut. Haluaisin nimittäin tietää, että mihin kellonaikaan ja mihin huoneeseen minun pitäisi maanantaina raahautua. Sähköpostiini tuli ilmoitus, että kurssisihteeri on lomalla.

Jos joku olisi minulle kaksikymmentä vuotta sitten kertonut, että elämässäni tulee vaihe, jolloin vakavasti harkitsen markkinointiasioiden opiskelua, olisin sanonut lujasti, että sellaiseen ihmisten huijaamiseen minä en ikinä ryhdy. Mutta näin elämä koulii.

Nyt mietin vaan, että onkohan tällä oppilaitoksella vielä jotain säätämistä markkinointiviestinnässä, kun minut on selvästikin unohdettu? Olen nyt lähdössä mökille, enkä siis vielä tiedä olenko minä maanantaina taas koululainen, vai enkö ole.

Share/Bookmark

6 kommenttia:

 1. Kai mar siel on puhelinkeskus joka osaa kääntää puhelun jollekin tietävälle vaik eivät osaa lomaviestiin sellaista tietoa laittaa?

  VastaaPoista
 2. Soitin just sille, joka mua haastatteli. Heillä on vielä valintaprosessi kesken, mutta maanantaina alkaa joka tapauksessa. Nyt sain kellonajan ja paikan. Joten sinne kai sitten menen.

  VastaaPoista
 3. Aika mielenkiintoista että pystyvät tosta vain polkaisemaan kurssin käyntiin hetkessä - että siis löytävät kurssillisen ihmisiä jotka pystyvät hyppäämään vauhdissa mukaan.

  VastaaPoista
 4. Kirjoitit jo aikoja sitten markkinointiviestinnästä (Muistatko? Löysin sen Huusseista...) On mukava huomata, että tuollaiset ajatukset kypsyvät toiminnaksikin.

  Vierivä kirjailijakaan ei sammaloidu.

  VastaaPoista
 5. Tuo on niin tyypillistä: markkinointiviestinnän kurssi, jota ei jakseta edes markkinoida loppuun. Jotenkin kurssin uskottavuus kärsähtää jo alussa.
  Kertoo mielestäni myös nykyisestä työmoraalista. Hommat hoidetaan vähän sinne päin ja "ei kuulu mulle", on se tavallisin huonosti kätketty merkitys.
  Antoisaa kurssia kuitenkin! (vaikka luultavasti olet oppinut jo käytännössä ennestään kaiken, mitä siellä opetetaan).
  Toiseen asiaan: kyllä otti pannuun, kun Hesarissa oli juttua kirjallisista blogeista!
  Taas mainittiin muutama marginaaliblogi, joita päivitetään ehkä kerran kuussa, mutta ei suinkaan tätä, joka on aktiivinen, aktivoiva, kekseliäs, monipuolinen ja inhimillinen (ja jossa ei pelkästään kehuta bloginpitäjää itseään).
  Äääh, että suututti!

  VastaaPoista
 6. Merja, sitä minäkin mietin. Mutta tietysti tämä kurssi on ollut vireillä jo pitkään, sitä on yritetty käynnistää useampaan kertaan.

  mm, joo olen minä tätä markkinointiajatusta tietysti pyöritellyt mielessä, mutta yhtään en muistanut, että olisin kirjoittanutkin aiheesta joskus.

  Hei anonyymi, tässä on varmaan jotain valtionhallinnon byrokraattisia kuvioita takana, että markkinointi loppusuoralla vähän viivästyi. Tosiaan vartti sitten tuli tekstiviesti, jossa ilmoitettiin faktat. Vai semmoinen oli hesarin blogijuttu. Minä olen hesarin näkökulmasta ollut epäkiinnostava aina, joten ei paljon hätkäytä. Jos haluat vaikuttaa, lähetä tuo viesti myös sille hesarin toimittajalle, joka teki jutun. Saat vaivan palkaksi tekijänkappaleen syyskuussa ilmestyvästä lastenkirjastani. Tämä on nyt sitä markkinointiviestintää:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!