perjantai 20. huhtikuuta 2012

Majavakevät! Ja Portfolio!

Kirjavinkeissä ilmestyi arvostelu Majavakeväästä. Kiitos siitä!

Olen kasannut itselleni portfoliosivua, sieltä puuttuu vielä materiaalia, mutta saa sitä käydä katsomassa ja tänne voi jättää kommenttia.

Minulla oli oikeastaan tarkoituksena, että olisin jo tutkintoon mennessä tuottanut edes hyvin pikkuruisen omakustanteisin sarjakuva-albumin, mutta en ehtinyt. Kuvia pitäisi piirtää uusiksi ja sen lisäksi pitäisi vielä ratkoa tuo teksti-asia. Käsin kirjoitettu ei oikein toimi, mutta koneelle tehty teksti tuntuu jotenkin väärällä tavalla poukkoavan esiin piirroksesta. Pitäisikö minun opetella tekstaamaan?

Aloitin sarjakuvablogin piirtämisen vajaa vuosi sitten ja aika hauska huomata, että hahmoni ovat parantuneet. On lisäksi syntynyt hahmoja, joiden kanssa haluaisin työskennellä enemmänkin. Minä tykkään kypäräpäisestä naisesta, kukkahattunaisesta ja siittiö suojelusenkelinä on sekin omasta mielestäni hauska idea, mutta en ole vielä ehtinyt kehitellä ideaa kovin pitkälle.

Share/Bookmark

5 kommenttia:

 1. Siis miksi ei toimi? Meillä on Muumi-kuvakirja jossa on aivan samanlaista käsinkirjoitettua, mm puhekuplia. Pikemmin käsinkirjoitettu sopii hyvin tyyliin.

  VastaaPoista
 2. Minusta käsin tehty teksti näyttää paremmalta kuin koneella tehty. Ainoastaan silloin jos lyijykynän jälki (?) näkyy taustalla on lukeminen vähän haastavaa. Ehkä aavistuksen verran paksumpi tussi toisi vahvuutta ja selkeyttä tekstiin?

  VastaaPoista
 3. Niin minustakin tuntuu, että kun on piirretty käsin, niin pitäisi tekstinkin olla käsin tehty. Mutta tarkoitin, että käsialani on vähän epäselvä. Pitäisi treenata, saada käsialaan sujuvuutta, varmuutta, selkeyttä. Ja kun käsi vapisee, se on vaikeaa:-)

  VastaaPoista
 4. Villasukka, olet oikeassa. Huonosti kummattu lyijärihän sieltä pilkistää. Niin joo, vahvempi tussi, ei hassumpi idea. Pitääkin mennä heti kokeilemaan...

  VastaaPoista
 5. käsinkirjoitetut puhekuplat eivät häiritse minua ainakaan. Ne jotenkin sopivat sarjisten tyyliin.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!