tiistai 16. lokakuuta 2012

Kas kummaa

Nuoret ovat kekseliäitä. Ovat pistäneet Tampereella pystyyn Osuuskumman. Toivon suurinta mahdollista menestystä!

Ja vielä on luvassa spekulatiivista romantiikkaakin, vaikka romantiikka taitaa aina olla jossain määrin spekulatiivista.

On jännittävä nähdä miten kirjallisuusmaailma vähitellen muuttuu. Toisaalta tulee surullinen olo, kun tajuan miten vanha olen. Toisaalta iloinen olo, koska muistan, miten paljon ummehtuneisuutta alalla on ollut, ja tämmöinen toiminta näyttäytyy vanhoja rakenteiden tuulettamisena. Niin ainakin kuvittelen. Tietysti jokainen sukupolvi luo vuorollaan omat vanhat pierunsa, sille ei mahda mitään.

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Kiitos Kirsti kauniista sanoistasi! Osuuskumman kirjoittajien pääjoukko tosiaan koostuu uransa alussa olevista kirjoittajista - osa on julkaissut oman teoksen (tai kaksi), osa ei. Ikähaitari on noin 30-50. Kopsimme osuuskunnan konseptin osin Poesialta, onneksi tällainen esimerkki oli olemassa.

  VastaaPoista
 2. Pitikin kommentoida Kirstille, että olen seurannut sivusta Osuuskummalaisten kokouksia ja sanoisin, etteivät ne kyllä ihan teineiltä näyttäneet. Reippailta ja innovatiivisilta kylläkin.

  Kirsti, perustetaan Osuusmumma.

  Sari

  VastaaPoista
 3. Aivan fantastinen ja osuva nimi!

  VastaaPoista
 4. Saara, toiset ne saavat aikaiseksi, toiset vain haikailevat. Nimimerkki "tällaistakin toimintavaihtoehtoa monesti miettinyt"

  Sari, perustetaan!

  No niinpä on, Ulla-Maija:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!