lauantai 6. lokakuuta 2012

Yhteenveto kirjamessuista


Parasta kirjamessuissa oli, kun kollega lähtiessään sanoi:
Hei Kirsti, sano mulle kiitokset kaikilta!

Osastohaastattelussa piti kertoa lapsuuden vaikuttavasta lukukokemuksesta, mutta en pystynytkään puhumaan siitä, koska jouduin tunnekuohun valtaan. Haastattelijani Kirsti Kuronen siirtyi kohteliaasti muihin aiheisiin.

Nuorisokirjailijoiden luontoseminaarissa puhuin viinanjuonnista ja tupakanpoltosta, vaikka piti puhua luontokokemuksista.

Sain myytyä pyhiinvaellussarjakuviani suostumalla ostamaan kyseenalaisia teoksia milloin keneltäkin. Ostin mm. teoksen Runkkuloma Rivieralla, jonka salanimiset tekijät ovat tunnettuja kulttuurivaikuttajia. Vaihtarina meni siis sarjakuva-albumini.

Kaverin käskystä editoin edellisen postauksen kyseenalaiset vuodatukset pois, mutta video kannattaa katsoa.Share/Bookmark

8 kommenttia:

 1. Lohdutukseksi voin sanoa, että en ymmärtänyt sitä, joten mitään 100% vahinkoa ei syntynyt. Mietin kyllä tovin, että miten tämä arvoitus olisi nyt ratkaistavissa ja kun en keksinyt niin matkasin lukemaan seuraavaa blogia. "Kyseenalainen" ei käynyt edes lähellä pientä mieltäni. Mutta joka tapauksessa. Onnea messumenestyksestä!

  Keruak

  VastaaPoista
 2. Se oli ihan hyvä bloggaus. Ei syytä poistoon. Mutta ehdinpä lukea. Pitääkö mun nyt tehdä vaitiololupaus, etten lahjottuna enkä uhkailtunakaan paljasta poistetun postauksen sisältöä?

  VastaaPoista
 3. Keruak, ei siinä tietenkään objektiivisessa mielessä mitään kyseenalaista ollut. Mutta jos ihmisen on tarkoitus esiintyä varteenotettavana kirjallisuusvaikuttajana, ei ilmeisesti pitäisi päästää julkisuuteen tuollaisia valituksia.

  Anneli, ei tarvitse tehdä vaitiololupauksia. Mutta kuten itsekin joskus sanoit, ei kannata haukkua omia töitään, koska jotkut tyhmät ehkä uskovat mitä sanot, ja tässä oli vähän sama asia. Siis tämän ihmisen mielestä, joka turhaan yrittää vartioida mainettani ja estää minua tekemästä ammatillista itsemurhaa ennenaikaisesti.

  VastaaPoista
 4. KIrsti, meidän kaikkien elämässä on hyviä monia kiinnostavia asioita. Juuri se tekee elämän ja kirjallisuuden rikkaaksi ja monipuoliseksi.

  VastaaPoista
 5. Mun mielestäni toi kansainvälisyyden korostaminen kirjamessujen nimessä on hassua, koska sitä ei itse messuissa näy niin paljoa.

  Kuitenkin mielenkiintoista kuulla ammattilaisen näkökulmasta kirjamessuista.

  Oma raporttini kirjamessuista -> http://fuksianpunainenlanka.blogspot.fi/2012/10/kirjamessut-2012.html

  VastaaPoista
 6. Jaahas, pääsinpä minäkin, väärin lausuttujen ajatusten Tonava, sitten kiertotietä Häiriöklinikkajulkaisun johtolauseeseen. Kiitos, ettet kertonut (itse), kenestä lahopäästä oli taas kysymys. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan, Anna!

  Kiitos linkistä Seregi, käyn tutustumassa.

  Päivi, se oli just niin tosi söpö kommentti.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!