torstai 13. joulukuuta 2012

Haloo kirjabloggaajat, lauantaina Tampere ja Tulenkantajien kirjakauppa kutsuu!

Sähköpostiini tuli tällainen viesti.

Lauantaina 15.12. klo 17 Kirjablogistien ilta*
Tulenkantajien kirjakauppa toivottaa jokaisen kirjablogistin tervetulleeksi tutustumaan kauppaan. Keskustelua käydään kirjablogien merkityksestä ja runoilija ja kirjablogisti Juha Siro lukee runojaan. Tulenkantajat tarjoaa pientä purtavaa. (Oliko jokin sen niminen romaani tms. kirjallinen tuote takavuosina? Vai onko se vain minun sairas mielikuvitukseni, joka alkoi askarrella tuon pienen purtavan kanssa? )

Paikalla voi olla myös anonyymisti ja osallistua silti keskusteluun.

Kirjakauppaa esitellään näin:
Pidätkö kirjan- ja kahvintuoksuisista kirjakaupoista, joissa soi hiljainen bossanova ja runoilijat ovat juuri kokoontuneet takahuoneeseen keskustelemaan painopaperin laadusta?...Tällaisessa kirjakaupassa kuulisit illalla fado-laulajaa, kuuntelisit akateemikon puhetta, nuorta vihaista kirjailijaa, joikua, runoimprovisaatiota, tarinankerrontaa...

Hyvältä kuulostaa, vaikka itse en välttämättä perusta akateemikoista sinänsä, niillä kun ei läheskään kaikilla ole oleellista sanottavaa. Nuoren vihaisen kirjailijan sijaan kuuntelen mieluummin vanhoja vihaisia akkoja, mutta niitä on niin vähän liikkeellä. No ei vaan. En itse pääse nyt Tampereelle lauantaina, koska vietän eräitä syntymäpäiviä. Juuri nyt olen matkalla Poriin tilaisuuteen, josta postasin jo eilen.

Share/Bookmark

3 kommenttia:

  1. Minulla on aiheessta oikein t-paidatkin :) Painatukset ovat: KIUKKUNE ÄM ja VAH KÄRTTYNE ÄM

    VastaaPoista
  2. siis VANH kärttyne äm

    VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!