lauantai 1. joulukuuta 2012

Aina kun mahdollista käytän takaovea

Tänään seksiklubin ohi kävellessä silmääni osui ikkunaan kiinnitetty mainos: Meillä on mahdollista poistua myös takaoven kautta. Mikä mainio mainoslause! Ja mihin kaikkeen tätä voisi soveltaa!

Mutta varsinaisesti kirjoitan aiheesta siksi, että vilpittömästi yllätyin. Suomalaisia televisio-ohjelmia katsellessa minulle oli muodostunut käsitys, että seksiklubeilta poistutaan iloisina ja ylpeinä ja riemastuneina. Näin on ollut mielestäni jo jostain 80-luvulta lähtien. Olin ihan oikeasti kuvitellut, että yhteiskunnasta ja kulttuurista on poistunut taipumus kokea seksiklubilla asiointi nolona.

Keitä varten tämä mainoslause on mahdettu laatia? Ketä vielä nolottaa? Miksi?

Share/Bookmark

12 kommenttia:

 1. Ehkä taustalla on pelko siitä, että jää ns. kiinni rysän päältä. Turvallisempaa käyttää takaovea siis.

  VastaaPoista
 2. No juu, jotain sellaista arvelin itsekin. Mutta olen silti yllättynyt.

  VastaaPoista
 3. Eikö suuri osa palvelun käyttäjistä ole tavallisia varattuja ukkomiehiä, joilla on paljonkin salaamista?

  Osa asiakaskunnasta on lisäksi tunnettuja henkilöitä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun vaikkapa poliitikko on vieraillut ilotalossa. Tai pappi tai piispa tai muu konklaavi - vaikka meillä ei katolisuus niinkään ole kurssissa.

  VastaaPoista
 4. En itse asiassa tiedä ketkä käyttävät. Valtakunnan julkisuudesta tuttujen henkilöiden salailun ymmärtäisin, mutta käyvätkö he noissa hikisissä nuhruisissa loukoissa?

  VastaaPoista
 5. Hm, oikeusministeri uhkailee tehdä seksin ostosta laitonta, ja varmaan tekeekin. Movember-osasto eduskunnassa ei uskalla vastustaa. Yhteiskunnan ilmapiiri on kääntynyt seksikielteiseksi feministien painostuksesta. Heteromiehet ajetaan nurkkaan ja lopetetaan hah hah.

  VastaaPoista
 6. Niin kyllä, mutta seksiklubeilla ei kai myydä seksiä, vaan katsellaan lähinnä.

  VastaaPoista
 7. Kaipa se parisuhteen rauhaan liittyy. Katselukin joitakin naisia häiritsee. Varmaan häiritsis itseänikin, jos nainen olisin, jos mun mies kävisi tollasessa loukossa kuolaamassa.

  VastaaPoista
 8. Minua kiinnostaa tämä siksi, että mietin mitkä asiat ovat muuttuvaisia, ja mitkä taas jotain sellaista mikä ei muutu, vaikka kuinka toitotettaisiin.

  VastaaPoista
 9. Kyllähän ne jutut ihan niihin ihmisen tavallisiin tunteisiin ja tarpeisiin liittyy. Häpeäkin on tunnekokemus ja vaikuttaa siltä, että sen irtikytkeminen seksistä on vaikeaa ja monilla seksiin liittyy ajatus sen likaisuudesta. Se että miksi seksin ostokielto herättää niin paljon keskustelua johtuu juuri siitä, että lain vaikutukset ovat enemmän periaatteellisia ja ideologisia kuin todellisia kuten esim. kieltolain osalta tapahtui. Itse pidän sitä säälittävänä, jos seksiä pitää ostaa, mutta käsittääkseni se sentään useimmilla jää muutamaan kokeiluun ja siihenhän petytään usein (huora ei suutele jne.), mutta en näe miten lailla voitaisiin estää seksin tarvetta. Mielestäni kaikki on koko ajan muuttoliikkeessä kaikkialla, mutta usein liike on edestakaisin olevaa eikä yhdensuuntaista. Suuria linjanvetoja useiden vuosien ajalta voi vetää, mutta hyvin usein ihminen tai ihmisjoukko kiertää ja kaartaa tunteisiin liittyviä perusprobleemejaan eikä sellaista nyt tämä asia on kokonaan pulkassa tilaa tunnu voivan saavuttaa kuin korkeintaan yksilö.

  VastaaPoista
 10. Niin, Kontula ainakin perusteli aika hyvin sitä miksi seksin ostokielto ei toimisi. Itse mietin lähteekö joku ilotytöksi, jos voisi tehdä jotain muuta työtä. Jotkut sanovat olevansa tyytyväisiä tuohon ammattiin, tiedä häntä sitten. On minusta kyllä jännittävää, että seksi on niin kuohuttava asia.

  VastaaPoista
 11. Tuon mainoslauseen voisi laittaa myös kirkkoon...

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!