maanantai 10. joulukuuta 2012

No joo joo, olen ihmistuntija, mutta kun se ei auta

Kaveri oli kaivellut Facebookin inboxin "muut" kansiota ja löytänyt sieltä deitti-ilmoituksia kansainvälisiltä miehiltä. Minullekin tuli mieleen kurkistaa omaan muut-kansiooni ja löysin  tukun lukijapalautteita liittyen viime vuonna ilmestyneeseen Ristiaallokkoa kirjaani.

Luin niitä ällistyneenä. Viestit olivat saapuneet syys-marraskuussa 2011. "Mikä ihmistuntija olettekaan", oli kirjoittanut eläkkeelle jäänyt seurakunnan nuorisotyöntekijä.

Mitä muuta, uuniluuta. Olen puhki ja normaalin ärtynyt. Eilen tapasin ihmisen joka sanoi: On hyvin fiksua, kun et esiinny jokaisessa televisio-ohjelmissa laukomassa idiottimaisia mielipiteitä kuten kirjailija NN. Hän oletti siis, että ymmärrän keskittyä olennaiseen ja sen vuoksi kieltäydyn julkisuudesta. Mutta koska en ole yhtään niin fiksu kuin mitä hän olettaa, korjasin virheellisen käsityksen ja kerroin, että tietenkin menisin heti mielipideautomaatiksi minne tahansa jos huolittaisiin, mutta kun ei huolita.

En ymmärrä miksi ei huolittaisi, hän sanoi.
Voi miten suloinen ihminen. Ja tietämätön.
Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Jutun pihvi jäi nyt puuttumaan: oliko kaverille tulleissa kansainvälisissä miesehdotuksissa mitään lupaavaa? Kansa haluaa tietää!

  VastaaPoista
 2. No voi sentään, raportoin jos syntyy suuri romanssi. Hiukan heikolta näyttää, mutta toivo ei kuole koskaan.

  VastaaPoista
 3. Opin tästä kirjoituksestasi, että moinen "muut" -postilaatikko on olemassa, ja löysin sieltä muun muassa yli vuosi sitten sinulta saamani viestin, joka oli silloin jäänyt huomaamatta. Kiitos! Se lämmitti mieltä.

  Ja onnea Lydecken-ehdokkuudesta!

  VastaaPoista
 4. Mitä kaikkea jännittävää uinuukaan ihmisten muut-kansioissa...

  Kiitos onnitteluista.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!