maanantai 23. marraskuuta 2009

Yhteenveto Vaasan keikasta

Kättelin Laila Hirvisaarta ja ajattelin, että hänestä tulisi Suomelle hieno kuningatar. Valitin Class Anderssonille miten marginaalinen olen, mutta hänen mielestään painokseni eivät ole kovin pieniä. Mikko Lahtinen kysyi tiedänkö mikä on Suomen suosituin blogityyppi. Kirsti Mäkinen sanoi, että lukupiirit ovat naisten kansanliike.

Minä puhuin bloggaamisesta ja kaksi naista kävi esitykseni jälkeen taputtelemassa minua, olin kuulemma puhunut hyvin. Kolme muutakin naista kertoi pitäneensä esityksestäni kovasti, mutta he eivät taputelleet. Lisäksi eräs mieshenkilö lähetti kauttani Portsaan terveisiä.

Seminaarin jälkeen kulutin aikaa citymarketissa. On tyypillistä minulle tehdä jotain niin masentavaa. Mutta kun ei huvittanut juoda viinaa, kahvia en voinut juoda kofeiinin vuoksi eikä nälkäkään ollut, niin en kerta kaikkiaan keksinyt mitä olisin voinut tehdä viideltä lauantai-iltana ennen junan lähtöä.

Junassa pullea silmälasipäinen täti istui edessäni ja joi olutta. Välillä hän niisti pitkään. Sitten hän joi jälleen olutta. Kun minä olin lapsi, tuon näköiset pulleat tädit eivät hörppineet olutta.

Olin kauhean onnellinen, kun viimein pääsin kotiini. Ja ajattelin järkyttyneenä niitä kaikkia maailman ihmisiä, jotka tälläkin hetkellä harhaavat tuolla jossain ilman kotia johon palata.

Share/Bookmark

4 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu, tulee mieleeni esim. Vilijonkka, joka ei mielellään kotoa poistu ja tuntee olevansa muualla ihan vieras. Muumimielikuva johtuu alituisesta Muumiäänikirjojen kuuntelusta/soitannasta kotona.

  VastaaPoista
 2. Voi tosiaan olla vähän Vilijonkkamaiset tunnelmat joo:-)

  VastaaPoista
 3. No mikä on Suomen suosituin blogityyppi?

  VastaaPoista
 4. Jossain vaiheessa ainakin neuleblogit.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!