Munajuusto juuri uunista otettuna |
Juuston valmistusprosessissa syntyi kolme litraa heraa, josta litran käytin sämpylätaikinaan |
Hyviä tuli, karppaajat nuolkoon näppejään |
Munajuusto juuri uunista otettuna |
Juuston valmistusprosessissa syntyi kolme litraa heraa, josta litran käytin sämpylätaikinaan |
Hyviä tuli, karppaajat nuolkoon näppejään |
Jotain konkreettista välillä
NAM!!! Oi taivas mitä herkkuja :-D
VastaaPoistaVoi miksen mä asu Turussa, osuisin "sattumoisin" teidän kulmille...
Olisit erittäin tervetullut:-)
VastaaPoistaVesi herahti kielelle. Herkun näköistä juustoa ja sämpylöitä. Kauniitakin vielä kaiken lisäksi.
VastaaPoistaIhania eväitä :) Mina tykkään myös kovasti tuosta juustosta. Ohjekin kuulostaa ihan samalta.
VastaaPoistaHyvä idea tuo valoverho. Itselläni on puuvillaista sideharsoa.
Paula, hiukan toispuoleisesti paistui tuo juusto, mutta se on uunin vika, ei minun...
VastaaPoistaDaisy, puuvillainen sideharso olisi varmaankin yhtä hyvä:-)
Varmaan hyviä. Isä tekee kanssa aina jouluksi juustoa ja Äiti niistä heroista sitten leipoo sämpylöitä. Hitsi, ku tänä vuonna jäi nuo sämpylät väliin!
VastaaPoistaKoskaan ei ole myöhäistä herasämpylöille...
VastaaPoistaIhanan näköisiä! Minä täällä odottelen ruoan valmistumista, arvaa vain yltyikö nälkä ;)
VastaaPoistaNälkä on paras mauste:-)
VastaaPoistaKananmuna ja juusto ovat karppaajien epäterveellistä ruokavaliota. Viljoista he eivät välitä, se on totta.
VastaaPoista