sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Puita ja töitä

Suunnittelen lähteväni mökille katsomaan onko kaatunut puita sähkölankojen tai rakennusten päälle.  Mieluummin siirtäisin käyntiä keväämmälle, koska jos puita on kaatunut, se tarkoittaa että pitää ryhtyä joihinkin toimenpiteisiin, ja nyt ei viitsisi millään.Mutta käytännöllinen puoliso on sitä mieltä, että yhtä hyvin siellä voisi käydä nyt. Lomapäivä siinä tietysti menee pilalle jos puu on kaatunut mökin ikkunasta sisään, mutta sellaista se on, omaisuus teettää huolta.

Turun kulttuuripääkaupunkivuosi päättyi onnellisesti, mutta minä olen vielä kiinni projekteissa kuin täi tervassa. Yksi julkaisukin pitäisi vielä tehdä. Ihmiset panttaavat valokuviaan ja homma seisoo. Jos pitäisi jotenkin tiivistää mitä tämä vuosi on minun kannaltani ollut, niin se on ollut lähinnä sen odottamista, että muut tekevät sen mitä ovat luvanneet tehdä. Toimittavat materiaalin, jonka toimittamisesta on sovittu.

Miten kauan pitää odottaa jotain valokuvaa? Kuinka monta sähköpostia pitää lähettää perään ja kysellä, että tuleeko se ja milloin se tulee? Milloin voin todeta, että nyt olen odottanut riittävän pitkään, kuva ei ole tullut, joten pitäkää #€%&!! kuvanne.Share/Bookmark

7 kommenttia:

 1. Ehkäpä puiden sahaaminen ja hakkaaminen on sopiva tapa purkaa menneen vuoden aggressiot. Sitten voi aloittaa puhtaalta pöydältä selvin säännöin.

  P. S. 'Deadline' on jostain syystä osuvampi termi kuin 'määrääaika', 'takaraja' tai siihen ja siihen mennessä.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti mökki on säästynyt kaatuneilta puilta!

  Aika ihme, jos digiaikana pitää jotain kuvia odotella niin kauan, että hermo menee. Mailia vaan perään, johon kirjoitat, että kuvien tulee olla sähköpostissani se ja se päivä kello siihen mennessä. Muuten pitäkää v**un kuvanne! Piste.

  No joo, ehkä tuon tokavikan lauseen voi poistaa ;D

  VastaaPoista
 3. Elegia, se on varmaan sellaista, että jos asia ei ole kuvan lähettäjän priorisointilistan kärjessä, niin sitten joutuu odottelemaan. Blogi on yllättävän tehokas väline, tehokkaampi kuin sähköposti. Nytkin oli yöllä tullut cd postiluukusta. Eli blogiin kannattaa kirjoittaa.

  Anna, olen kyllä vilpittömän iloinen, että ei tarvinnut ryhtyä puiden pilkkomishommaan siellä kylmässä ja pimeässä. Yksi puu oli kaatunut, mutta ei onneksi rakennusten päälle, eli kaikk on hyvin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä että mökki on kunnossa! :) Samaa täällä jännäilen, mutta asia selviää vasta keväällä, ellei nyt mökkinaapuri satu käymään ja huomaa jos meidän tontilla on jotain kaatuillut.

  Toivottavasti noi projektit kohta jo hellittää... Oot kyllä todellakin ansainnut niistä vähän pitemmänkin hengähdystauon.
  Iloista ja inspiroivaa alkavaa vuotta! :)

  VastaaPoista
 5. "lähinnä sen odottamista, että muut tekevät sen mitä ovat luvanneet tehdä"

  Pelkään, että olen ollut molemmilla puolilla, odotettuna ja odottajana. Nyt kun sen tässä kirjoitat auki, tajuan taas kerran, kuinka paljon arjessa teemme toinen toisellemme tällaista tahatontakin jäynää.

  Ikivanhana muistelen elämää toisessa maassa ennen sähköpostin aikaa. Kirjeenvaihto Suomeen taisi olla pääsääntöisesti tuollaista tahmeata. (Mukaan pitää lukea myös hankalan postinkulun aikaansaama selvä hävikki) Toisaalta, sähköpostit toivat mukanaan myös sen, että kaiken piti olla perillä eilen...

  Meidänpä mökillä kaatuikin kolme puuta. Voitimme!

  VastaaPoista
 6. Anu, toivo elää, että tammikuun loppuun mennessä olisin vapaa vapaa vapaaaaaaaaaaaaaaah......

  Mm, olen minäkin varmaan monet kerrat pistänyt kenet milloinkin odottelemaan ja kärvistelemään. Nyt sain tuta mitä se on. Otan opikseni, ja vältän vastaisuudessa. Pahoittelen puiden vuoksi, toivottavasti ei tullut vahinkoja kuitenkaan?

  VastaaPoista
 7. Meilläpä ei kaatunut yhtään puuta, meillä kun ei ole mökkiä laisinkaan.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!