lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kyl kai se kesäkin sieltä tulee...Järvi ei ehkä tykännyt siitä, kun tuli kovat pakkaset ja jääkansi veden päälle. Hapen riittämistäkin sai varmaan pelätä. Mutta talven pakollisen hiljaiselon aikana ehtii sakka painua pohjaan, ja vedestä tulla niin kirkasta, että se heijastaa taivasta sellaisena kuin se on.

Share/Bookmark

6 kommenttia:

 1. IHANIA kuvia! Aivan mielettömän kauniita!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia minunkin mielestäni!

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita kuvia, etenkin kaksi ensimmäistä.

  VastaaPoista
 4. Kirsti, hei,

  tekeepä nyt minunkin mieleni sanoa ääneen, että kauniita kuvia. Olin eilen katsomassa Escherin kuvia. Yksi kuva - joka noista sinun ottamistasi tulee nyt mieleeni - oli nimeltään "Kolme maailmaa". Veden alla oli yksi maailma, pinnalla toinen ja kolmas siinä, mikä pinnalle heijastui.

  Asiaan mitenkään liittymättömästi: Olen silloin tällöin lueskellut Kotimaan blogiasi. Nautin siitä, että sinussa näkyy siellä sellaista ärhäkkyyttä ja hienovaraista pirullisuuttakin. Täällä olet jotenkin pehmeämpi. Siitäkin kyllä pidän, mutta toisella tavalla, toisista syistä.

  Oikeastaan piti vain toivottaa sinulle kuviesi kaltaisia kauniita kevätpäiviä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hirlii.

  Mummo, kiitos palautteesta kuviin liittyen. Ai sinä olet käynyt Kotimaan palstalla. Niin se on kauniisti sanottu, että olen täällä pehmeä. Oikeasti olen lässy. Ehkä se on jonkinlaista uupumusta, olen niin monta vuotta ärhennellyt näistä kirjallisuusmaailmaan liittyvistä jutuista, enkä koe saaneeni sillä mitään hyvää aikaan, joten tekee mieli olla hissun kissun.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!