tiistai 27. huhtikuuta 2010

Sotkin joskus viime syksynä kotisivuni niin pahasti, etten pystynyt enää päivittämään niitä. En vieläkään ymmärrä mitä tapahtui, mutta se on ilmeisesti aivan normaalia, kun puhutaan tietotekniikasta. Tein sellaisen ratkaisun, että rakensin itselleni uudet sivut. Jotka löytyvät nimellä parempi.kirstiellila.net

Nuo vanhat sivut häiritsevät nyt mielenrauhaani, ne pitäisi ehkä poistaa, tai sitten korjata, mutta koska tällaiset hommat ovat äärettömän rasittavia, täytyy välillä levätä ja suostua siihen, että elämä on aina vähän epätäydellistä ja omituisessa vaiheessa.

Share/Bookmark

10 kommenttia:

 1. Kivan kotoisat sivut.
  Syksyllä ilmestyvän lastenkirjan kansi on vauhdikas ja kiehtova. Onko siinä kuvitusta myös sisäsivuilla?

  VastaaPoista
 2. Uudet kotisivut ovat kauniit, selkeät ja monipuoliset. Jäin miettimään, mitä siellä ei näkynyt...

  VastaaPoista
 3. mm, joitakin asioita ei näy sen vuoksi, etten ole vielä jaksanut siirtää niitä sinne näkymään. Tai sitten en ole löytänyt tiedostoja koneeltani. Esimerkiksi kuvia siellä ei ole vielä ollenkaan tästä syystä.

  Hei kaima! Joo, on siinä, jopa osittain neliväri kuvitus, vaikka enimmäkseen mustavalko.

  VastaaPoista
 4. Tarkoitin lähinnä linkkiä toiseen blogiisi :) Kommentit siellä ovat kyllä sen verran erikoisia, että...

  VastaaPoista
 5. Jaa niin. Siinä on lähinnä se ongelma, ettei ole mahdollista tehdä linkkiä Kotimaan blogiin. Voi tehdä linkin vain johonkin tiettyyn postaukseen, tai sitten yleensä vain Kotimaan sivuille.

  VastaaPoista
 6. Raikkaat sivut, keväänhilpeällä mielellä tehdyt selvästikin. Ai sinä mainostit meikäläistä oikein eka sivulla, päivittelee näytelmän toinen tekijä.

  VastaaPoista
 7. Ai niin, pitää laittaa linkki myös.

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!