sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Naisnäkökulmaa sarjakuvaan

Olen hihitellyt Susu Petalin Keskiäkäisen hajatelmille. Muistilista ennen treffejä tarjoaa hyviä ohjeita, vaikkei treffeillä kävisikään. Esimerkiksi "Vedä vetskari, kun tulet vessasta" ja "Älä änkeä jatkoille", ovat yleispäteviä ohjeita kenelle tahansa. Kirjavinkit esittelee kirjan perusteellisemmin, käykää sieltä katsomassa ja sitten kirjan voikin tilata nettikirjakaupasta. Tämä on pätevä ratkaisu monenlaisiin lahjapulmiin, suosittelen! Voi olla ettei jouluksi ehdi, mutta ensi vuonna tulee kuitenkin eteen monta tilannetta, joissa pitää muistaa keski-ikäistä ystävää.

***

Perinteiseltä sunnuntaikävelyltä palautuessani huomasin, että kirkonmäelle oli kertynyt viimasta piittamatta jos jonkinlaista hännänheiluttajaa eläinten joulurauhan julistusta kuuntelemaan. Jotkut koirista näyttivät hyvin uskovaisilta, mutta toiset olivat vähän tekopyhän oloisia, ja joitakin kiinnosti kaverin takapuoli enemmän kuin joulun sanoma.

Tehosikaloitten possuja siellä ei näkynyt. Kuinkahan suuren markkinointiapurahan Sorkka-Liisa aikoo junailla seuraaviin budjetteihin, että saadaan taas sianlihan menekki nousuun. Yhtenä päivänä huomasin, että sittarissa myytiin kinkkua alle kahdella eurolla kilo. Köyhän kannattaa nyt syödä possua.

Share/Bookmark

3 kommenttia:

 1. Ihan mukavaa saada aikaan välillä hihityksiä, eikä aina vaan ahdistusta.

  Ja totta, kirjoja kannattaa antaa lahjaksi muulloinkin kuin jouluna!

  Eläinten joulurauha? Kuulostaa ihan ihmisten keksinnöltä :)

  VastaaPoista
 2. Hajatelmista on tullut suosittu sana sen jälkeen kun ME sen keksimme (ainakin niin uskon,telkkariinkin tuli vasta jälkeen).
  Eli Salon Seudun Kirjoittajat: Hajatelmia, 1999. Hauska kirja, mutta loppuunmyyty.

  VastaaPoista
 3. Ai niinkö siinä kävi Riittam että te sen keksitte:-)

  Vaihtelu taitaa virkistää, Susu Petal:-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!