lauantai 17. joulukuuta 2011

Arja tekee kirjaa!


Aiheena ovat naiset, joilla on ollut suhde varattuun mieheen tai naiseen.
Ihmettelen, ettei innokkaita haastateltavia ole löytynyt vielä riittävästi. Onko kansa niin moraalista, varattuihin ei enää haksahdeta? Vai ovatko syrjähypyt niin arkipäiväisiä. Nykyäänhän oikeastaan se on syrjähyppy, jos vuodesta toiseen pysyy samassa suhteessa eikä pälyile muita.
Jos sinulla, rakas lukijani on kuitenkin joskus ollut suhde varattuun, ripittäydy Arjalle. Tässä ohjeita:

Voit kirjoittaa esimerkiksi siitä, mitä suhde on antanut ja mitä se on ottanut. Minkä vuoksi suhteenne on olemassa? Oletko pelännyt raskaaksi tulemista, suhteen paljastumista tai jotain muuta suhteeseenne liittyvää? Millaisia ovat olleet suhteenne tähtihetket, aallonpohjat ja arki? Mitä muut ihmiset ovat teistä sanoneet tai sanoisivat, jos saisivat tietää? Mitä tunteita suhde sinussa herättää/herätti? Onko suhde saanut sinut ajattelemaan varatun kanssa seurustelevista naisista eri tavalla kuin aiemmin ajattelit?
Mainitse tekstisi alussa ikäsi, oma perhetilanteesi (esim. avioliitossa, kaksi lasta tai sinkku, ei lapsia) ja kauanko olette tapailleet toisianne. Tekstin pituus on päätettävissäsi. Kirjassa ei paljasteta tunnistamiseen johtavia tietoja.  Tekstin voi lähettää nimimerkillä, joten oman nimen kertominen ei ole tarpeellista.
Jos haluat kirjoittamisen sijaan vastata kysymyksiin suullisesti, voit ottaa siinäkin tapauksessa yhteyttä. Haastattelen osaa yhteyttä ottaneista. Haastattelupaikkakunta on Helsinki.      (Mahdollisesti myös Turku, jos niin sovitaan)
Kirjan aineistoksi tekstejä ja ilmoittautumisia haastateltaviksi voi lähettää 1.1.2012 saakka. Terveisin Arja Mäkinen, yhteiskuntatieteiden tohtori, kirjan kirjoittaja (arja.makinen(at)kolumbus.fi)

Share/Bookmark

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä mielessä!