perjantai 9. joulukuuta 2011

Uups, I did it again

Minusta on tullut epävakaa persoona. Poistin taas yhden blogikirjoituksen. Tuleeko tästä tapa. Pian minuun ei voi enää luottaa. Tänään on Kirjan talon pikkujoulu, olisi hienoa jos saisin itsestäni niin paljon irti, että pystyisin menemään sinne. Siten osoittaisin itselleni ja kaikille, että olen tavallinen kevytmielinen ihminen joka käy pikkujouluissa.

Yritän nyt vähitellen palata tekemään varsinaista työtäni, eli käsikirjoitusta, joka on ollut kesken vaikka miten kauan, ja jota oikeastaan inhoan syvästi, mutta josta en pääse eroon. Haluaisin päästä, mutta en pääse. Luultavasti siitä ei tule koskaan kirjaa. Kaiken sekoilun voi huoletta laittaa tökkivän kirjoitustyön piikkiin. Kun kirjoittaminen ei suju, kirjailija tulee hulluksi. Niin se vain on. Kiitos ja anteeksi.

Share/Bookmark

6 kommenttia:

 1. mä olen sitten super epävakaa, ja luottamus mennyt kenties jo syntyessä. poistan vanhoja juttuja joilla ei ole enää ajankohtaista viestiä tuon tuostakin. eihän tää blogi mikään romaani ole. hih. niin että älä huolestu, aina jotain joutaa poiskin.

  VastaaPoista
 2. Bloggaaja saa tehdä mitä haluaa omalle blogilleen Kommentoijat voivat tallentaa kommenttinsa omiin blogeihinsa.

  VastaaPoista
 3. No niin saa, mutta en haluaisi kuitenkaan karkoittaa ihania kommenttaattorejani sillä, että aina lopetan keskustelut poistamalla jutun.

  VastaaPoista
 4. Minulla on sama periaate tai ajatusmaailma (whatever) kuin sinulla, Kirsti. Minäkään en mielelläni poista vanhoja juttuja, koska ajattelen niitä kommentoijia, jotka vaivautuvat kommentoimaan ja sitten "palkintona" on, että ne lähetetään avaruuteen.

  Mutta siis, joskus voi tulla tilanne, että oman mielenrauhansa takia haluaa postauksen poistaa. Jos niin käy silloin tällöin, niin anna mennä vain. Luen blogeja, joiden kirjoittaja poistaa suunnilleen joka toisen postauksen enkä jaksa enää kommentoida sellaisiin blogeihin. Mieluummin sitten vaikka miettii edes kaksi kertaa ennen kuin julkaisee postauksen.

  VastaaPoista
 5. Minulla on ollut vähän sellainenkin ajatus, että siedätyshoidan itseäni kestämällä omia tyhmiäkin postauksiani. Mutta nyt tuli sellainen olo, että ää, en jaksa itseäni:-) Yritän toimia niin, ettei tästä tulisi tapa...

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!