tiistai 20. joulukuuta 2011

Surrur ja onnea!


Televisiossa näytettiin itkeviä Pohjois-Korealaisia. Kim Jong-ilin varjolla siellä  luultavasti surraan nyt kaikenlaisia muitakin asioita. On sosiaalisesti hyväksyttyä surra näyttävästi suurta johtajaa, eikä kukaan huomaa, jos siinä sivussa tulee yhtä näyttävästi surtua jotain oman elämän menetyksiä.

Kävin tänään palauttamassa eräät avaimet. Sain avaimet aikoinaan hyvin arkisessa tilanteessa, ja samoin avainten palauttaminen oli arkinen tilanne. Mutta minulle avaimista luopuminen merkitsi erään elämänvaiheen päättymistä.

Kävelin joulutakoristeita pursuavan kaupungin läpi ja tunsin olevani kontrastissa ympäristöni kanssa. On turha sanoa: luovutin tänään pois avaimet, olen surullinen. Se kuulostaisi naurettavalta. 

Mutta nyt iloisempiin asioihin. Äänestys on päättynyt. Lydeckenin voittaa Eksyneet näkevät unia. Toiseksi tulee Auringon lapsia ja kolmanneksi Kolmen ajan maa. Joku voi sanoa, että tämä oli vähän Putinin hengessä laadittu äänestys, vaali ei ehkä ollut aivan reilu.  Joka näin sanoo on varmaankin oikeassa. Suoritin kuitenkin puolueettoman ja reilun arvonnan, ja sen voitti Marja-Leena T. Onnea!

Nyt kun pääsin murheiden tunnustamisen alkuun, voin kertoa, että blogin ulkoasu surettaa. Miksi linkit ja sivupalkin tekstit ovat muuttuneet kamalan värisiksi? Yritin korjata asiaa mallinsuunnittelutyökalulla, joka bloggerista löytyy, mutta noihin ei tehoa mitään.


 

Share/Bookmark

10 kommenttia:

 1. Lisäasetuksista voi muuttaa linkkien väritkin.

  VastaaPoista
 2. Kuvittele, me olemme ihmetelleet, miten saattoi tapahtua holocaust?, eikä siitä ole niinkään kauan aikaa. Meidän jälkeemme tulevat kysyvät: Miten saattoi tapahtua Pohjois-Korea? Miten sen sallittiin tapahtua? Mitä seuraavaksi...

  VastaaPoista
 3. Hassua kyllä kun menee katsomaan yksittäisiä postauksia niin nuo linkit ovat ihan normaalisti, se muutos tulee vain yleisnäkymässä...

  Onnittelut Lydecken-äänestyksen ansaitusta voittamisesta :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla on jossain postauksessa häikkää html-koodissa. Se aiheuttaa sivun näkymisen tuolleen ikävästi.

  Eli sinun pitäisi löytää viallinen postaus (löytyy, kun selaat postaukset yksitellen läpi ja se postaus, jonka kohdalla näkyy linkit tmv. väärin, on se viallinen). Sitten vain postaus auki ja tutkimaan. Tämä postaus se ei ole :)

  VastaaPoista
 5. Itse asiassa vian aiheuttaa tuo edellinen postaus. Itse fiksaisin asian niin, että kopsaisin koko roskan ja heittäisin sen Notepadiin (se "puhdistaa" tekstin html:stä).

  Sitten pyyhi teksti kokonaan pois bloggerista. Katso, että kirjoituslaatikko on varmasti tyhjä (näet sen parhaiten, kun pistät kirjoitustilan html-moodiin).

  Kopsaa sitten "puhdas" teksti notepadista ja heitä se siihen tilalle. Joudut muotoilemaan tekstin uudelleen, mutta siihen ei kauan mene.

  VastaaPoista
 6. SUURKIITOS ELEGIA!!!!!! Olit oikeassa. Huhhuh, nyt helpotti.

  Hdcanis, kiitos:-)

  Leena, sehän siinä juuri on, että on helppo hämmästellä vääryyksiä joita on tapahtunut kaukana menneisyydessä, tai joita tapahtuu jossain muualla, mutta tajuammeko me ylipäätään edes, että missä vääryyksissä olemme itse mukana, ihan koko ajan. Ei pelkkä Pohjois-Korea, vaan vaurauden epätasainen jakautuminen globaalisti. Tai se miten me luonnonvarojen tuhlauksella hankaloitamme tulevien sukupolvien elämää.

  Anna, probleemi ratkes.

  VastaaPoista
 7. Mitä toimintaa nämä "kauheat" tulevaisuusvisiot aiheuttavat teissä? Saavatko aikaan muuta kuin tilisiirtoja? Onko osa täysin turhia?

  Mistä itse luopuisitte jotta maailma olisi parempi: teille/itsellenne/naapurin kakaroille/aivan kaikille muille kuin Mulle.

  VastaaPoista
 8. No merkittävin ympäristötekoni on se, etten ole lisääntynyt. Toiseksi merkittävin on, että lentelen hyvin harvoin lentokoneella. Kolmanneksi merkittävin saattaa olla se, etten syö lihaa ja mietin muutenkin ostoskorini sisällön siltä kantilta että mikä olisi ekologisesti kestävää. Mutta se on vääjäämättä piiperrystä verrattuna noihin edellisiin. Taloudellisesti myös avustan joitakin hyvinä pitämiäni kohteita varojeni mukaan. Myös omalla työlläni pyrin rakentamaan parempaa maailmaa.

  VastaaPoista
 9. Putin on rehellisempi ja pätevämpi kuin sinä. ;)

  VastaaPoista
 10. No etpä ole kummoinen ystävä;-)

  VastaaPoista

Kerro mitä mielessä!